Enter your search request

Search

Logistiek medewerker

Posted by Nicky Smol on August 18, 2022 in Job opportunities

Vacature - Job oppertunities Logistiek medewerker T-ISS Safety Suppliers

Ben jij punctueel, weet je van aanpakken en heb je een oog voor kwaliteit? Vind je het leuk om daarbij te werken bij een bedrijf dat mooie grafische producten maakt die ingezet worden in interessante markten zoals de scheepvaart en industrie? Dan zijn wij op zoek naar jou.

SafeSign en T-ISS zijn twee bedrijven in één pand in Dinxperlo. SafeSign is één van de belangrijkste producenten van nalichtende veiligheidsborden en vluchtroutesignalering in de scheepvaart en cruisesector. T-ISS is een marktleider op het gebied van gespecialiseerde veiligheidsartikelen en veiligheidssignalering in de maritieme sector. In deze functie zal je voor beide bedrijven inzetbaar zijn. Een gevarieerde job dus!

Als logistiek medewerker ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse verwerking van inkomende en uitgaande goederen. Je maakt goederen klaar voor verzending, controleert alle binnenkomende en uitgaande goederen, je signaleert eventuele schades en mankementen en je draagt zorg voor de juiste administratie van inkomende en uitgaande goederen. Je zal regelmatig op de weg te vinden zijn om zendingen bij de klant te bezorgen of om deze bij Schiphol af te leveren voor verzending met luchtvracht. We zitten dan wel in Dinxperlo maar hebben leveranciers en klanten van over heel de wereld!

Wanneer er eens een piek is in de drukte van onze productieafdeling, zal je gevraagd worden om bij te springen bij de zeefdrukmachines en rollensnijder. Wij zorgen er uiteraard voor dat je goed ingewerkt wordt. Na verloop van tijd zul je zelf in staat zijn onze machines zelf in te stellen, drukkleuren te mengen en zorgen dat alles op tijd klaar staat. Al met al een leuke en diverse baan waar je het niet snel saai zult vinden.

 

De functie:

–  Verwerken, administreren en op kwaliteit controleren van inkomende goederen
–  Verwerken, administreren en op kwaliteit controleren van uitgaande orders
–  Verzamelen van verschillende onderdelen van orders, ook met een heftruck
–  Controleren van kwantiteit, kwaliteit en etikettering van de goederen
–  Het assisteren bij de zeefdruk, digitaal printen en andere bewerkingen
–  Rollen op maat snijden van onze maritieme safety tapes

 

Wat vragen wij van jou?

–  Je bent punctueel en je werkt zorgvuldig
–  Je weet van aanpakken
–  Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit
–  Je kunt in individueel en in teamverband werken
–  Je bent stressbestendig
–  Je beheerst de Nederlandse taal
–  Je hebt een goed kleuronderscheidingsvermogen
–  Je bent gemotiveerd en enthousiast

 

Wat bieden we jou?

–  Een marktconform salaris
–  Een pensioenregeling
–  Een leuk en enthousiast team
–  Een prettige werkomgeving

 

Heb je interesse?

Voel jij je aangesproken door deze vacature en tot ons bedrijf dan willen wij graag z.s.m. met jou in gesprek. Jouw motivatie en C.V. zien we met belangstelling tegemoet. Je kunt deze mailen naar pz@t-iss.com t.a.v. Pepijn Richter.

Vragen over deze vacature of de sollicitatieprocedure kun je stellen via bovengenoemd emailadres.

We kijken uit naar je reactie!